Pályázataink

A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-1.2.9-20-2021-04653

A támogatás mértéke 70 %

Az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozása.

A támogatott projekt a BA-ER Mini Pláza Építő Kft. fejlesztéseinek támogatása, melynek keretein belül beszerzésre került:

1 db Bobcat E19 minikotró az alábbi adapterekkel: 1 db 30 cm mélyásókanál, 1 db billenthető rézsűkanál, 1 db mélyásó kanál.

1 db EPSON WFC878RDWF RIPS színes nyomtató

1 db LEXMARK MX521ADE mono lézer multifunkciós nyomtató

1 db LENOVO ThinkPad E15 G2 Notebook

A támogatás keretében olyan koherens új tevékenységbővülés valósul meg, amely a vállalati működés és a munkavállalói szerepvállalás oldaláról is megfelelően elhivatott a fejlesztés iránt és képes a vállalt indikátorok teljesítésére. Az új munkagép és informatikai eszközök  beszerzésével szélesedik a vállalkozás tevékenységi köre, bővül kapacitása, erősödik piaci pozíciója, stabilizálódik a foglalkoztatottak száma. A projekt megvalósulása hozzájárul a BA-ER Mini Pláza Építő Kft. tevékenységi körének, árbevételének növekedéséhez, a jelenlegi szakmai, piaci elvárások magasszintű elvégzéséhez.

A projekt tényleges befejezésének dátuma 2022. március 03.

A támogatás mértéke 55%

Az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozása.

A támogatott projekt energetikai fejlesztés, mely megvalósításával telepítésre került a Kézműves Csarnok – 3465 Tiszabábolna, Fő út 12. épület tetőhéjazatán 16,2 kW teljesítményű 3 fázisú napelemes rendszer.

A támogatás keretében megvalósuló energetikai fejlesztés a vállalkozás gazdaságosabb, környezettudatosabb működését biztosítja erősítve a vállalkozói működést, a vállalt indikátorok teljesítését, a munkáltatói szerepvállalás erősítését, a piaci elvárások magasabb szintű teljesítését.

A projekt tényleges befejezésének dátuma 2021. augusztus 02.

„VP6-19.2.1.-20-3-17 kódszámú Dél-Borsodi LEADER Egyesület – Mikrovállalkozások létrehozása, fejlesztése, partneri kapcsolataik erősítése”

A támogatás intenzitása: 60%

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozása.

A támogatott projekt megvalósításával a Tiszabábolna, Fő út 12. sz. alatt felújításra és kialakításra került a cég telephelyén egy 165 m2 alapterületű kézműves műhelycsarnok.

Beszerzésre került: 1 db MAKITA LB 12F szalagfűrész és 1 db MAKITA 2012 NB vastagoló gyalu.

A támogatás keretében olyan koherens új tevékenységbővülés valósul meg, amely a vállalati működés és a munkavállalói szerepvállalás oldaláról is megfelelően elhivatott a fejlesztés iránt és képes a vállalt indikátorok teljesítésére. Az új munkagép beszerzésével szélesedik a vállalkozás tevékenységi köre, bővül kapacitása, erősödik piaci pozíciója, stabilizálódik a foglalkoztatottak száma. A projekt megvalósulása hozzájárul a BA-ER Mini Pláza Építő Kft. tevékenységi körének, árbevételének növekedéséhez, a jelenlegi szakmai, piaci elvárások magasszintű elvégzéséhez.